Perşembe, Ağustos 12, 2010

Erkeklere Slip Mayo Yasaklansın!

Estetik görünme kaygısı yıllar yılı süre gelen bir karmaşadır. Evet karmaşadır çünkü estetik anlayışı kişiden kişiye değişmektedir. Ne demişler zevkler ve renkler... Hal böyle olunca da insanlar kendilerine göre hoş,boş,seksi,meksi görünmeye çalışmaktadırlar. Yazın bu kavurucu günlerinde ise kendini denizlere, havuzlara atan insanlar mayolarını, bikinilerini, deniz şortlarını giyerek hem vücutlarını sergiliyorlar hemde stres atarak eğleniyorlar. Ama bazıları stres atayım derken diğer insanları strese sokuyorlar. Kim mi bunlar?

Elbette ki slip mayo giyen erkekler. Artık kendilerini aynada nasıl görüyorlarsa anlam veremiyorum. Bir erkek olarak midem bulanmakta slip mayo ve benzeri mayo giyen erkek gördüğümde. Bana göre mayoyu giyse giyse kadınlar giyer. Çünkü estetik güzellik deyince kadın her zaman erkekten öndedir. Bir beni mayolu, bikinili düşünün, bir de Megan Fox'u. Sanırsam her şey ortada. Biz erkeklerin slip mayo giymesi bir an önce yasaklanmalı.

Artık bunu turizm bakanlığı mı yapar, plaj magandaları mı yapar bilemiyorum; ama acil olarak bir çözüm üretilmeli. Biz erkek milleti diz seviyesi veya diz altı deniz şortlarıyla deniz, kum, güneş ihtiyacımızı karşılamalıyız. Yoksa hem görsel hemde zihinsel rahatsızlıklar alıp başını gidecektir. Hatta haşema bile giyebiliriz :=)

Benden söylemesi :)

Bu da bir slip mayo videosu olarak gelsin de kapak olsun :=)

4 yorum:

Bay Klavye dedi ki...

haha :)) haklı ve güzel bir yorumlama olmuş :)

DEMİR dedi ki...

SAÇMALAMIŞSINIZ BE SLİP MAYOYA ÖRNEK BUNUMU BULDUNUZ HAAA HAAA HAA :)))) ÇOK KOMİK VE ZAVALLICA ÖRNEKLERLESİNİZ::: BİRKERE ŞORTTA GİYİLİR SLİPTE GİYİLİR HİÇBİRİSİNİ KÖTÜLEMENİN ANLAMI YOK::: ONABAKARSANIZ BAYANLARDA SAÇMA SAÇMA GİYİYOLAR YOK HAŞEMAYMIŞ BİLMEM NEYMİŞ:: ODA ÇOK İĞRENÇ İNCELERSENİZ:: ERKEKTE SLİP OLDUKÇA HOŞ DURUYOR ADAM GİBİ YAKIŞIR Bİ SLİP GİYERSEN : KIÇ BAŞI BİYERDE OLAN ŞİŞMANLAR TABİKİDE ŞORT GİYSELER DAHA MANTIKLI : BU NEDENLE SAÇMA ÖRNEKLER VERMENİN LÜZUMU YOK... PLAJDA GENELDE ALT KISIMLARI ATEŞ RESİMLİ ŞORTLAR GİYERLER AMELE İŞİDİR NESELA BU MODEL ŞORTLAR: artı DENİZ PLAJ GİYSİSİ TEK ANLAMIYLA SLİP MAYODUR ERKEK İÇİN BAYANDADA BİKİNİ - MAYO ' DUR BAKMAYIN YENİ GENÇLİK UTANDIRILIYO SLİP MAYOYA KARŞI: TEK KELİMEYLE SLİP TE GİYİLİR ŞORTTA DİYORUM SAÇMA FİKİRLERİNİZEDE KAATILMAL ASLA .

murat-sibel dedi ki...

evet bencede slip mayo erkeklere yakışıyor yeterki yakışanı giymen yeterli slip mayo şort gibide yapışmaz bacaklara ve güneşten faydalanır tüm vücut oysa şortta öyle diil ... eski zamanlarda erkekler hep slip giyerdi! şu son zamanlarda şort giyilmeler çoğalda HAYDİ ERKEKLER SLİP MAYO GİYİN TEKRAR HEM BAYANLARDA SLİP MAYOLU ERKEKLERİ DAHA SEXY BULUYOR BAYAN OLARAK SÖYLEYEBİLİRİM... SLİPTE ŞORTA KİŞİYE GÖRE TERCİH MESELESİDİR HER İKİSİDE LAZIM BİRİNİ KÖTÜLEMEK YERSİZ VE ÜLKEMİZ HANİ MODERNDİ !!!

tannere kurreve dedi ki...

bu Türk kadınlarını anlamam imkansız, şimdide slip mayoya kafa takmışlar, peki 90 larda niye konu değildi erkeklerin neredesye tümü slip mayolu idi, hatta kalın kenarlı mayo giyen gençler garipsenirdi, ne olduda slip düşmanı oldu Türk kadınları, bir defa kadın kadının vücudunu izlersa lezbiyendir, şort giyen erkeğe nasıl zevk alıcaklar, gene en çekici erkeğin mayo giymesi kadınlar için, birde Türk kadınları ve kızları yabancı erkek seviyor onların hepsi mayolu buna niye itiraz etmiyorlar...

Copyright © 2014 Doğan Aydın